Sweeburg assessments

De kracht van assessments

Wij verzorgen graag jouw assessments voor selectieprocedures, loopbaan- en scholingsadvies en re-integratietrajecten. Met een team van betrokken psychologen krijg jij de aandacht de je verdient bij een assessment. Onze experts maken op basis van jouw hulpvraag een advies op maat, afgestemd op jouw onderzoeksprogramma.

“Wij geloven dat jij de aandacht moet krijgen die je nodig hebt.”

Sweeburg werkt vanuit de visie: de juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is de kracht van een organisatie, het optimaal benutten van aanwezige kennis en kwaliteiten voor optimale resultaten.

Wil je een scherp beeld vormen van de competenties en ontwikkelingsmogelijkheden van jou en je team? Wij brengen graag jouw team in kaart met een concreet advies om zo een solide basis te vormen voor de verdere ontwikkeling van mens en organisatie.

Onze werkwijze voor assessments is als volgt:

Jouw probleemstelling of hulpvraag benoemen
Een persoonlijk intakegesprek voor kennismaking. In dit gespreken brengen we jouw hulpvraag en verwachtingen duidelijk in kaart
Afhankelijk van de hulpvraag, ontwikkelen we in overleg met jou een passend traject en stellen we een op maat gemaakt programma samen

Mogelijke instrumenten die wij hierbij inzetten zijn interviews, capaciteitentesten, persoonlijke vragenlijsten en praktijksimulaties.

Kwaliteit

Onze arbeids- en organisatiepsychologen zijn gekwalificeerde professionals en zijn aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). De experts zijn vertrouwd met de verschillende doelgroepen en hebben kennis van de relevante wet- en regelgeving. Zij waarborgen de kwaliteit van de assessments door de inzet van intervisie en supervisie. Alle rapportages worden inhoudelijk en wetenschappelijk onderbouwd met instrumenten.

Ontwikkel met assessments
Lees brochure
Aanmelden nieuwsbrief

Wat anderen zeggen…

Volg ons