Wil je een Word cursus volgen?

Microsoft Word cursus: basis

Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Word kan grote hoeveelheden tekst creëren en beheren, (complexe) verwijzingen maken, visueel aantrekkelijke grafieken maken en nog veel meer. Met onze Word cursus maak je kennis met het veelzijdige en gebruiksvriendelijke Word. In deze Word cursus leer je de beginselen van Word en maakt het programma eigen, zodat je snel teksten kan opstellen, bewerken en verfraaien met alle mogelijkheden die Word te bieden heeft. Ervaar hoe onze Word cursus tot tijdbesparing en meer werkplezier leidt.

De Word cursus is gebaseerd op Word 2010 en hoger. Voor andere versies is de cursus ook geschikt maar vermindert mogelijk het behalen van je leerdoelen. Wij raden Word 2010 of hoger aan voor het optimaal benutten van deze cursus.

Meer weten over de cursus? Neem gerust contact met ons op.

Doel

Na het volgen van de Word cursus kun je:

de vensteropbouw van Word gebruiken.
documenten openen en in verschillende indelingen opslaan.
gemakkelijk tekst en symbolen invoeren.
tekst kopiëren, knippen en plakken in een document.
tabellen, afbeeldingen en grafieken toevoegen aan uw document.
tekst, tabellen en afbeeldingen uitlijnen op de pagina.
opmaakprofielen en -opties toepassen op tekst en documenten voor distributie.
tekst aanpassen door zoeken en vervangen, tekst te verwijderen en verborgen opmaakmarkeringen weer te geven en te verbergen.
paginainstellingen wijzigen.
de inhoud van Word controleren en afdrukken.

Resultaat

Na afloop van deze cursus ontvang je het certificaat: ‘Word: Basis’.

Meer informatie

De Word cursus: Basis is geschikt voor iedereen die start met Word en die hier zelfstandig mee wil werken. Voor de ervaren Word gebruikers is de cursus erg geschikt om de kennis weer op te frissen.

De duur van de Word cursus bedraagt twee dagen.

Je bent bekend met het openen en sluiten van bestanden in Windows.

Word cursus: Basis wordt klassikaal gegeven waarbij we theorie en praktijk afwisselen. Je kunt ook eigen casussen inbrengen, zodat je maximaal rendement behaalt. Je bent vrij je eigen laptop met Word te gebruiken in onze training. De groepen worden niet groter dan maximaal 10 deelnemers.

Je ontvangt het boek Word (2010) dat is gebaseerd op de syllabus van ECDL. ECDL is het internationaal platform voor erkenning van computervaardigheden. Naast onze cursus geniet je een jaar lang toegang tot onze digitale omgeving. Hierin vind je handige tips, trucs en video’s met betrekking al het geleerde in onze Word cursus.

Word (2010) Lesboek

Inschrijven

Lees brochure
Ik heb een vraag
Incompany aanvraag

Wat anderen zeggen…

Volg ons