Wil je een Excel cursus volgen?

Microsoft cursus Excel: basis

Excel is het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Excel kan grote hoeveelheden gegevens ordenen, (complexe) berekeningen te maken, visueel aantrekkelijke grafieken te maken en nog veel meer. Met onze Excel cursus maak je kennis met dit veelzijdige en slimme programma. In de Excel cursus leren wij je de basisvaardigheden die nodig zijn om snel gegevens in te voeren en overzichtelijk te maken. Je zult je verbazen over de mogelijkheden die Excel te bieden heeft die je een enorme tijdsbesparing en ook veel werkplezier zal opleveren.

De cursus is gebaseerd op Excel 2010 en hoger. Voor andere versies is de cursus ook geschikt maar vermindert mogelijk het behalen van je leerdoelen. Wij raden Excel 2010 of hoger aan voor het optimaal benutten van de cursus.

Meer weten over de cursus? Neem gerust contact met ons op.

Doel

Na het volgen van Excel cursus kun je:

de vensteropbouw van Excel gebruiken.
werken met werkmappen en deze opslaan in verschillende indelingen
Gegevens invoeren, hetzij geautomatiseerd, via kopiëren of verplaatsen.
het werkblad beheren door kolommen, rijen en werkbladen aan te passen, te creëren en/of verwijderen.
formules en diverse wiskundige en logische functies gebruiken voor uw vraagstukken.
foutwaarden in Excel herkennen.
grafieken invoegen om gegevens te presenteren.
pagina-instellingen van Excel wijzigen, de inhoud van Excel controleren en deze afdrukken.

Resultaat

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat: ‘Excel: Basis’.

Meer informatie

De cursus Excel: Basis is geschikt voor iedereen die start met Excel en zelfstandig wil werken met Excel. Voor de ervaren Excel gebruikers is de cursus erg handig om de kennis weer op te frissen.

De duur van de cursus Excel: Basis bedraagt twee dagen.

Je bent bekend met het openen en sluiten van bestanden in Windows.

Excel: Basis is een klassikale cursus waarbij je theorie en praktijk afwisselt. Je kunt ook eigen casussen inbrengen, zodat je maximaal rendement behaalt. Je bent vrij je eigen laptop met Excel te gebruiken in onze cursus. Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers

Je ontvangt een lesboek Excel  dat is gebaseerd op de syllabus van ECDL. ECDL is het internationaal platform voor erkenning van computervaardigheden. Naast onze Excel cursus geniet je een jaar lang toegang tot onze digitale omgeving. Hierin vind je handige tips, trucs en video’s met betrekking tot al het geleerde in onze cursus Excel: Basis.

Inschrijven

Lees brochure
Ik heb een vraag
Incompany aanvraag

Wat anderen zeggen…

Volg ons