Wil je een cursus Powerpoint basis volgen?

Cursus Microsoft Powerpoint basis

Met PowerPoint maak je snel en eenvoudig professionele presentaties voor educatieve en zakelijke doeleinden. Door middel van digitale dia’s kun je teksten, foto’s, illustraties, tekeningen, tabellen, grafieken en films als hulpmiddel inzetten voor elke soort presentatie. Met de cursus Powerpoint basis leer je op een gebruiksvriendelijke manier toegang tot vele functies rondom deze presentatie-mogelijkheden.

Maak kennis met onze cursus Powerpoint basis en vaar zelf hoe snel en eenvoudig je dia’s invoert met verbluffende animaties en overgangseffecten maakt.

Meer weten over de cursus? Neem gerust contact met ons op.

Doel

Na het volgen van de Powerpoint cursus kun je:

presentaties openen en opslaan in verschillende indelingen.
de verschillende presentatieweergave gebruiken
verschillende dia-indelingen toepassen en ontwerpen voor dia’s kiezen
tekst invoeren, bewerken en opmaken in een presentatie
grafieken kiezen, maken en opmaken om informatie op een zinvolle manier te presenteren
foto’s, afbeeldingen en getekende objecten invoegen en bewerken
audio en video’s invoegen
animaties en overgangseffecten toepassen op presentaties en de inhoud van de presentatie controleren en corrigeren, voordat deze wordt afgedrukt en de presentatie wordt gegeven
kop- en voetteksten invoegen

Resultaat

Na afloop van deze cursus ontvang je het certificaat PowerPoint: Basis.

Meer informatie

De cursus Powerpoint basis is bestemd voor iedereen die weinig tot géén ervaring heeft met MS PowerPoint en kennis wil maken met de meest gebruikte functies van PowerPoint.

Voor deze cursus beschik je over basis vaardigheden in Windows en met de computer. Ben je onzeker of je wel de basisvaardigheden beheerst? Sweeburg kan je altijd adviseren en hiermee ondersteunen.

Powerpoint: Basis wordt klassikaal gegeven waarbij we theorie en praktijk afwisselen. Je kunt ook eigen casussen inbrengen, zodat je maximaal rendement behaalt. Je bent vrij je eigen laptop met Word te gebruiken in onze training. De groepen worden niet groter dan 10 deelnemers.

Je ontvangt het boek ECDL Powerpoint. Met dit boek kan je thuis oefeningen herhalen en extra oefeningen maken. Het is uitstekend naslagwerk. Deze cursus is gebaseerd op het examineerbare Standaard Certificaat van ECDL. ECDL is het internationaal platform voor erkenning van computervaardigheden.

De duur van de cursus Powerpoint basis bedraagt één dag.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier, info@sweeburg.nl of 085 – 40 16 541.

Inschrijven