Wil je één van onze Moodlecursussen volgen?

Praktijkgerichte Moodle cursussen

E-learning is een belangrijke nieuwe manier van leren en steeds meer cursussen worden volledig online aangeboden. Veel opleiders en organisaties gebruiken e-learning als extra leermethode maar wat kan er eigenlijk allemaal? En hoe pas je lesstof, werkvormen en examens aan op e-learning?

Sweeburg beschikt over uitgebreide kennis van online didactiek en Moodle. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Vraag hiervoor advies aan bij onze opleidingsadviseur Pascal Tielkens. Pascal brengt samen met jou jouw leerwensen in kaart.

Waarom kies je voor Moodle cursussen?

Het toepassen van e-learning als lesmethoden kent vele voordelen, hierbij de belangrijkste:

Altijd overal: Cursisten hebben 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving, als er internet is. Zo kun je zelf bepalen wanneer je gaat leren in verband met de werkdruk en afspraken.
Nagenoeg geen regelwerk: Het coördineren van leslokalen, materialen, vervoer, koffie en lunch is niet nodig. Docenten en cursisten kunnen op afstand met elkaar communiceren.
Lesstof altijd actueel: Bij het verschijnen van nieuwe kennis is de lesstof makkelijk online aan te passen. Geen lange wachttijden meer voor het aanpassen van readers en vervolgens nieuwe drukken laten maken.
Gevarieerde leeromgeving: Met de komst van e-learning cursussen zijn ook nieuwe werkvormen mogelijk, denk aan de inzet van audio, video en digitaal overleg zoals Skypen en online chatten. Gesprekken kunnen digitaal worden opgenomen en beoordeeld door de docent.

De voordelen op een rij:

Ze worden klassikaal gegeven met kleine groepen cursisten.
Prijs is inclusief literatuur.
Onbeperkte toegang tot de leeromgeving als ondersteuning.
Jouw leervraag staat centraal.
Lees brochure
Aanmelden nieuwsbrief

Wat anderen zeggen…

Volg ons